Världar av väntan (2018)

81981320-2tmmC

Foto: Ulrich Hillebrand

 

Dom är två. Dom är förberedda. Dom har ett uppdrag – att besegra väntan. En gång för alla. För att göra det måste de ta sig genom en portal och in i väntans innersta rum. Var finns luckan? Var passar nyckeln? Och vad består egentligen väntan av? I mellanrummen och pauserna upptäcker de undan för undan en särskild sorts magi. Kommer de att lyckas med sitt uppdrag?

En dansteaterföreställning som med nyfikenhet och fantasi närmar sig frågor om vad vi gör med vår tid på jorden. Med hög intensitet, storslagen ljusdesign och nykomponerad musik reser vi tillsammans genom världar av väntan. För barn från 6-9 år.

Koncept, regi & scenbild: Charlie Åström
Musikljud och regisassistent: Martin Fremling
Koreografi: Fredrika Byman Moberg, Nawar Hermiz Al-Amarin & Charlie Åström Medverkande: Fredrika Byman Moberg & Nawar Hermiz Al-Amarin

Urpremiär på Angereds teater 11 september 2018.

PRESS
”…vilken underbar magi kan inte uppstå där! På Angereds teater ger Charlie Åström ett upplyftande exempel i sin nya, dansanta föreställning Världar av väntan…fysisk fantasi och konkret kroppskontakt i god förening – där även Martin Fremling eggande klangbotten spelar med.”
Göteborgs-Posten 180913